×

HYDRAFACİAL CİLT BAKIMI NEDİR?

Kadın - erkek fark etmeksizin, herkeste ve her yaşta görülebilen cilt sorunları, aslında cildinizi iyi temizleyemediğinizden, sadece tavsiye ile kullandığınız cilt tipinize ve cilt problemlerinize uygun olmayan ürünlerden ve kötü beslenmeden kaynaklanabilir. Ölü deriler ve kir, yeterince iyi temizlenmediğinde gözenekler tıkanır. Tıkalı gözenekler siyah nokta ve sivilce gibi problemleri beraberinde getirir. Cildiniz nefes alamaz. Özellikle sivilceler ve siyah noktalar profesyonel ellerde sıkılmalı ve temizlenmelidir. Ayrıca medikal deneyime sahip olmayan kişilerce yapılan siyah nokta sıkma işlemleri sonucu cildiniz zarar görür, sivilcelerde artış ve gözeneklerde genişleme görülebilir. Bu nedenle cildinizi ölü derilerden derinlemesine arındırmak ve siyah noktaları derinlemesine temizlemek aynı zamanda cildinizin neme doyması ve rahatça nefes alması için hastane ortamında yapılan Hydrafacial cilt bakımı tercih etmelisiniz.

Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial bir vakum teknolojisi ile geliştirilmiş cilt temizleme yöntemidir. Cilt bariyerinize zarar vermeden derinlemesine temizleme ve nemlendirme sağlayan bu yöntem ile yaşlanma karşıtı bakım, siyah nokta temizliği, sivilce ve leke oluşumunun önlenmesi, derinlemesine temizlik ve gözenek sıkılaştırma gibi işlemleri gerçekleştirebilir. Daha canlı, parlak ve genç bir cilde kavuşabilirsiniz. İlk seansta bile gözle görülür canlılık ve derinlemesine temizlenmiş bir cilt elde edebilirsiniz.

Hydrafacial gözeneklerinizi derinlemesine temizlerken aynı zamanda cildinizde nazikçe peeling etkisi yaratır. Kişiye özel hazırlanan solüsyonlar ile cildinizin ihtiyacına göre kırışıklık, leke, gözenek, siyah nokta ve akne sorunları tedavi edilir. Cildinize hyaluronik asit, peptit, antioksidan ve protein takviyesi yapılır. Cildiniz hem derinlemesine temizlenir hem de beslenir. Gözenekler sıkılaşır, pürüzsüz ve mükemmel bir cilde 30 dakika gibi kısa bir sürede sahip olursunuz.

Hydrafacial Aşamaları Nelerdir?

İlk olarak cilt tipinize ve cilt sorununuza uygun bir temizleyici ile cildiniz güzelce temizlenir.

Sonrasında genişleyen gözeneklerde yumuşayan yağ, kir ve sebum vakum teknolojisi ile derinlemesine temizlenir. Temizlenen gözeneklere cildinizi besleyici içeriklerle dolu özel bir solüsyon uygulanır.

Ardından yine cilt tipinize uygun bir tonik uygulaması yapılır ve temizleme işlemi bu aşamada sona erer.

Temizlenen gözenekleri sıkılaştırmak ve uygulanan besleyici solüsyon içeriğinin cilt tarafından iyice emilmesini sağlamak amacıyla cilt soğutulur. Soğutucu başlık ve radyofrekans teknolojisi ile geliştirilmiş özel başlıklarla cilt gözenekleri sıkılaştırılır, cilt hassasiyeti giderilir ve cilt yatıştırılır. Aynı zamanda cilde uygulanan solüsyonların ve toniğin emilimi kolaylaştırılır.

Ardından uygulanan kırmızı, yeşil ve mavi LED terapisi sayesinde cildinizdeki hücrelere kendilerini yenileme uyarısı verilir. Ciltteki kolajen üretimi hızlandırılır.

Son olarak cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile cilt mesaj yapılarak iyice nemlendirilir. Kan akışı hızlandırılır ve cildin kendini yenilemesi – onarması hızlandırılır.

Hydrafacial Ne İşe Yarar?

Yeterince iyi temizlenemeyen cilt, güneş kremi kullanmadan güneşe maruz kalmak, gözenek tıkayıcı ürünler kullanmak, yanlış cilt bakımı ürünleri kullanmak ve makyaj sonrası cildi iyi temizleyememek ve makyaj ile uyumak gibi birçok neden sonucunda gözenekler tıkanır, cildiniz nefes alamaz ve ciltte nem kaybı yaşanır. Cildiniz yorgun, cansız ve daha yaşlı gözükebilir, ince çizgileriniz belirginleşir ve gözenek görünümü artar. Hydrafacial işlemi sonrasında gözenekleriniz, siyah noktalarınız ve ciltteki ölü deriler temizlenir. 

Kimler Hydrafacial Yaptırabilir?

Her yaştan kadın erkek fark etmeksizin her tüm cilt tipleri Hydrafacial yaptırabilir.

Hydrafacial Acıtır mı?

Hydrafacial tamamen acısız bir işlem olup işlem süresinde hiçbir şekilde acı hissetmezsiniz. Vakum teknoloji ile gözenekler derinlemesine temizlenir.

Hydrafacial Ne Kadar Sürer?

Hydrafacial işlemi ortalama 30 dakika sürmektedir.

Hydrafacial sonrası makyaj yapabilir miyim?

Hydrafacial işleminin yapıldığı gün makyaj yapılması, krem dahil herhangi bir cilt ürününün kullanılması ve yüz yıkanması önerilmez.

Roaccutane tedavisi görenler Hydrafacial yaptırabilir mi?

Roaccutane tedavisi boyunca cildinize herhangi bir derinlemesine temizleme işlemi uygulamamalısınız.

Hydrafacial işleminde fiyat ne kadar?

Hydrafacial işlemi hastane ortamında, güzellik uzmanlarımız tarafından kampanyalı fiyatlarla yapılmaktadır.

Hydrafacial kaç seans yapılmalıdır?

Hydrafacial kampanya paketimizde de olduğu gibi en etkili sonuçları alabilmek için 3 seans önerilmektedir.